Serve the City

Serve the City Tilburg is opgericht in 2010, met het geloof dat we als organisatie een verschil kunnen maken in Tilburg. Onze organisatie bestaat uit studenten vrijwilligers die ieder hun steentje bij willen dragen aan het mooier maken van de stad. We organiseren vrijwilligersprojecten waar je zowel alleen als met je vrienden aan kan deelnemen. Veel studenten willen zich inzetten voor anderen, maar weten simpelweg niet waar te beginnen. Wij willen hen de kans geven om vrijwilligerswerk te doen door veel verschillende activiteiten te organiseren en hieraan deel te nemen. 

STC heeft vijf commissies waarbij we activiteiten organiseren voor verschillende doelgroepen: Serve the Grey (ouderen), Serve the Kids (kinderen), Serve the Brave (chronisch zieken en lichamelijk- en geestelijk gehandicapten), Serve the Homeless (dak/thuislozen, vluchtelingen, blijf-van-mijn-lijf-huizen) en Serve the Green (omgeving, milieu, duurzaamheid). Studenten kunnen zich aanmelden voor één van deze commissies om samen activiteiten te bedenken en te organiseren, maar ook als dagvrijwilliger. Dagvrijwilliger is ideaal voor de studenten die erg druk bezig zijn, maar wel een steentje bij willen dragen aan een mooier Tilburg. Als dagvrijwilliger kan je wanneer je het uitkomt helpen bij een activiteit wanneer wij handjes te kort komen. 

Naast dat je iets moois doet voor de maatschappij, willen wij ook dat studenten het optimale uit hun studentenleven kunnen halen. Door deel uit te maken van een commissie of dagvrijwilliger te zijn, leer je nieuwe mensen kennen en kun je je netwerk vergroten. Wij organiseren een aantal keer per jaar grote en kleine activiteiten waar vrijwilligers aan deel kunnen nemen om elkaar beter te leren kennen.

Spreekt dit je aan of wil je meer te weten komen over Serve the City Tilburg? Mail ons dan op info@nullservethecitytilburg.nl of bezoek onze website stctilburg.nl

 

Naamloos

www.servethecitytilburg.nl